Nieuwe modellen op de Autosalon

In maart vond de 87e editie van de Autosalon in Geneve plaats. Op de belangrijkste autoshow van Europa kwamen heel wat nieuwe modellen voorbij. We zetten de mooiste 5 voor je op een rijtje.

 

Peugeot 3008

Een mooi interieur en een lekker veel ruimte: de Peugeot 2008 is niet voor niets Auto van het Jaar 2017. Deze eigenwijze allrounder mag zeker niet ontbreken in ons lijstje!

 

Peugot 3008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volkswagen Arteon

Aerodynamische contouren, frameloze ruiten en een opvallende achterkant kenmerken de charme van de nieuwe Arteon’, zegt Volkswagen zelf. Voor ons is het nieuwe model een echte blikvanger. De opvolger van de Volkswagen CC komt in de zomer 2017 naar Nederland. We kunnen niet wachten!

 

VW Arteon

 

 

 

 

 

 

 

David Brown Speedback GT

David Brown toonde een uniek model in Genève. Ze maakt maar 100 stuks van de Speedback GT.  De vorm en details zijn te vergelijken met de Aston Martin DB5, maar zijn in een modern jasje gestoken. James Bond zou er zo in weg kunnen rijden. Wij ook. Er hangt wel een prijskaartje aan deze exclusieve bolide: zo’n €800.000,-.

 

David Brown Speedback GT

 

 

 

 

 

 

Seat Ibiza

Een geheel nieuw model van de Ibiza, iets breder en ruimer dan het vorige model. Dit is onder andere aan de ruimte van de kofferbak te merken, die groeide met 63 liter naar 355 liter. Genoeg ruimte dus! Deze sportief ogende vijfdeurs is vanaf april te koop in Nederland en vanaf juni leverbaar.

 

Seat Ibiza

 

 

 

 

 

 

Porsch Panamera Sport Turismo

Deze tweede generatie Panamera is een echte evolutie. Porsch heeft het model verbeterd met vier deuren en gerestyled tot in detail. Ze komt met een geheel vernieuwde motor en een vernieuwd ontworpen chassis. De Panamera Sport Turismo is er voor de sedanliefhebber die zweert bij een sportwagen.

 

Porsch Panamera Sport Turismo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar meer modellen? Neem dan een kijkje op de site van autorai.