In de prijzen met online afspraak!

Blije gezichten bij Bosch Car Service Autobedrijf Leo de Munnik in Purmerend. Eigenaar Leo de Munnik overhandigde er een BOSCH Hogedrukreiniger aan Thomas van Weering. Van Weering won deze door vorige maand een online afspraak te boeken onze garage.

 

Wie in 2018 een online afspraak plant bij ons autobedrijf in Purmerend, maakt kans op fantastische Bosch-prijzen. “Ik ben zeer tevreden dat ik Thomas van Weering deze prijs mag overhandigen. Ik hoop dat hij deze goed kan gebruiken,” zegt Leo de Munnik.

 

Online afspraak maken is uiterst eenvoudig
Via onze website kun je 24/7 terecht om een online afspraak te plannen. “Je kiest zelf de meest geschikte datum en duidt aan welke werkzaamheden u wil laten uitvoeren,” zegt Leo. “Een leuk extraatje is dat je dit jaar bij het online maken van een afspraak kans maakt op een leuke Bosch-prijs. Aarzel dus niet en boek nu die online afspraak voor onderhoud, APK of bandenwissel.”

 

> Maak online een afspraak!

 

Foto: Van Weering (2e van links) nam samen met zijn broer en vader de bosch prijs in ontvangst van Leo de Munnik (1e van links) bij de autogarage.